Select Page

Hvem elsker ikke pizza? Jeg gør, og derfor drømmer jeg lidt om at bygge en pizzaovn til et hyggeligt spot nede i haven. Det kan da ikke være så svært, vel?

 

Skal jeg bygge den selv eller købe en pizzaovn?

Det er jo så det store spørgsmål. Jeg ved at det som altid kræver dedikation og ofte blod, sved og tårer at bygge selv. Men til gengæld er tilfredsheden også stor, hvis det lykkes.

Den anden mulighed er at købe en billig pizzaovn – som f.eks. en af dem på pizzaovn-guiden.dk

Går jeg med sådan en løsning skal jeg nok kun lave et fundament og det hyggelige miljø omkring ovnen. Det kan også noget.

 

Det starter med researchen

Jeg tror jeg vil starte med at snuse lidt rundt på nettet og se, om der findes nogle gode guides til at bygge den selv. Det kunne jo være fedt hvis den kunne bygges af genbrugsmaterialer, og mon ikke det kan lade sig gøre.

Jeg ved at der er stor forskel på typer af ovne, og der er stor forskel på om man vil fyre med træ eller måske vil have en hurtig løsning hvor den kan varmes op med gas eller el.

Det fedeste ville nok være en træfyret stenovn, men jeg vil ikke udelukke noget på forhånd.

Jeg tænker også der findes nogle gode bøger på området, og det skal helt sikkert undersøges.

 

En kunst at prioritere sine byggeprojekter

Jeg er rigtig god til at få en masse gode idéer til projekter, men der skal jo også være tid til det hele. Det kunne være så hyggeligt at lave pizza og nyde det i haven på de varme sommerdage – eller måske en vinterdag.

Men er det i virkeligheden vigtigst at få styr på taget? Det er nok det fornuftige men mindre spændende valg.

Jeg er i tænkeboks og tager pizzaovnen op af idekassen, når det er tid til det.